Hasselö familjedagar

Hasselö är ett familjeparadis med aktiviteter och upplevelser för stora och små. På ön finns skärgårdens längsta sandstrand, en bilfri grusväg och ett omväxlande landskap att upptäcka med cykel. En bro leder till den vackra grannön och naturreservatet Sladö, som med sina välskötta hagar och kala klippor är ett fint utflyktsmål.

Pris ett dygn: 1495 kr/vuxna, 545 kr/barn 4–12 år (priset gäller vid minst två vuxna).
Pris två dygn: 2495 kr/vuxna 995 kr/barn 4–12 år (priset gäller vid minst två vuxna).
Tre dygn: 3495/vuxna och 1445 kr/barn 4–12 år (priset gäller vid minst två vuxna).
En vecka: 7495/vuxna och 3245 kr/barn 4–12 år (priset gäller vid minst två vuxna).

I paketet ingår: boende i familjerum på Hasselö Vandrarhem eller i stuga (inkl lakan och städning), frukost med sjöutsikt i paviljongen vid Sandkornets servering vid Hasselö Sand, lunch vid Hasselö Sand (exkl dryck), trerätters middag på Restaurang Sjökanten (exkl dryck) och cykel med karta under hela vistelsen (i vissa fall serveras istället lunchen vid Restaurang Sjökanten och middagen vid Hasselö Sand – stäms av vid bokning).

Notera: Båtresa ingår inte i paketet men vi hjälper er gärna att boka biljett med den reguljära skärgårdstrafiken.
Övrigt: vid Restaurang Sjökanten finns vedeldad bastu och badtunna att hyra. På ön finns också minigolfbana och uthyrning av havskajaker och trampbåtar.

Boka boende online

Obs! Att vissa datum inte är bokningsbara online men kan ändå vara lediga;  kontakta oss på tfn 0490-911 30 eller mail info@hasselo.com om online-bokningen inte fungerar.