Hasselö – Allt inkluderat

Hasselö är en levande idyll med aktiviteter och upplevelser för stora och små. På ön finns vandrarhem, restaurang, kafé, affär och uthyrning av cyklar och kajaker. Hasselö har ett omväxlande landskap och skärgårdens längsta sandstrand. En bro leder till den vackra grannön och naturreservatet Sladö, som med sina välskötta hagar och kala klippor är ett fint utflyktsmål.

Pris ett dygn: 1395 kr/vuxna
Pris två dygn: 2495 kr/vuxna

I paketet ingår: boende på Hasselö Vandrarhem eller i stuga (del i dubbel- eller flerbäddsrum, inkl lakan och städning), frukost med sjöutsikt i paviljongen vid Kafé Hasselö Sand, lunch vid Sandkornets servering vid Hasselö Sand (exkl dryck), trerätters middag på Restaurang Sjökanten (exkl dryck) och cykel med karta under hela vistelsen.

Enkelrumstillägg: 250 kr/person (per natt)

Notera: Båtresa ingår inte i paketet men vi hjälper er gärna att boka biljett.
Övrigt: vid Restaurang Sjökanten finns vedeldad bastu och badtunna att hyra. På ön finns också uthyrning av havskajaker, vandringsleder mm.

Boka

Obs! Att vissa datum inte är bokningsbara online men kan ändå vara lediga;  kontakta oss på tfn 0490-911 30 eller mail info@hasselo.com om online-bokningen inte fungerar.

Läs mer