Fest och bröllop

Foto: Jonathan Gustavsson BOKA!

En fest på Hasselö är en minnesvärd upplevelse för dig och dina vänner. Vilken plats skulle kunna vara bättre att fira din högtid på, än en idyllisk skärgårdsö vid havet, med avskilt och rofyllt läge, långt från trafikbuller och stadsstress?

Trivsamma lokaler

På Hasselö finns flera olika möjligheter för såväl den lilla som den stora festen. I den gamla skolsalen i Hasselö Vandrarhem finns plats för 50-60 sittande gäster och i trädgården utanför finns gott om utrymme för större fester med partytält. Restaurang Sjökanten har möjlighet att ta upp till 25 personer inomhus. Den charmiga paviljongen vid Hasselö Sand har utsikt över sandstranden och havet och rymmer upp till 50 personer sittande bord.

Fantastiska måltider

Som grupp har ni möjlighet att boka Hasselö Vandrarhem med självhushåll eller full måltidsservice med frukost, fika, lunch och middag, från vandrarhemmet eller som catering från Restaurang Sjökanten.

Bröllop på Hasselö

Många par har påbörjat sina nya liv som äkta makar med ett skärgårdsbröllop på Hasselö. Bredvid vårt vandrarhem ligger Hasselö Missionshus som är ett gammalt typiskt gudshus i skärgårdsmiljö. Här får drygt 100 personer plats (ej sittande vid bord).