Hagaslätt hembageri och logi

Hagaslattgrind_1500

Där skogen öppnar sig på vägen till Sladö ligger Hagaslätt, ett gammalt skärgårdshemman där vi, Catharina och Hans Carlén, har ställt upp en vagn intill den gamla ladan och öppnar ett litet café.

Hembageri och café

Vi erbjuder traditionellt 11-kaffe, ”frukost hela dagen” och lättare luncher. Matiga mackor, dagens bulle, gott kaffe, soppa, våfflor eller det som inspirerar oss för dagen. Ekologiskt och hembakat på kulturspannmål, surdeg, med omsorg om människan, djur och natur.

Logi i drängstugan

Vi har inrett den gamla drängstugan med ett enkelt boende där du kan uppleva lugnet och stillheten, blicka ut på soluppgången över ängarna, vandra längs hagarna, genom skogen eller låna ekan i det gamla båthuset och sakta glida mellan skären i solnedgången.

Rummen: boendet består av två separata rum som ligger vägg i vägg. De är vardera ca 12 kvadratmeter stora. I det ena rummet finns två separata sängar (90 cm) och i det andra rummet en bäddsoffa.

Frukost: du kan beställa frukost i caféet mot en kostnad på 110 kr/person (barn under 12 gratis).

Utedass: charmigt utedass på gården och duschmöjligheter i huvudbyggnaden eller bada i havet.

Notera!
Lakan, handduk och städning ingår. Tyvärr har vi ingen möjlighet att erbjuda matlagningsmöjligheter i nuläget men flera alternativ (affär, café, restaurang) finns på ön. Enkelt, helt enkelt!

Kontakt

Telefon: ring eller sms:a Hans på tfn 070-829 97 03 eller Catharina på tfn 073-359 20 74.
Mail:

Välkomna till Hagaslätt önskar familjen Carlen och hunden Nova!