Jobba hos oss

Inför sommaren 2019 söker vi ett antal duktiga medarbetar till våra verksamheter på Hasselö. Gillar du skärgården och att bemöta människor? Då kanske du är en av våra nya medarbetare till sommaren.

– För arbete på Restaurang Sjökanten eller Sandkornets servering, ring tfn 070-5291033 eller maila din ansökan till ulrika.agrehn@hasselo.com.
– För arbete i Handelsboa vid Hasselö sand, ring Lina på tfn 070-467 63 52 eller maila din ansökan till lina@hasselo.com. Varmt välkomna!

Lediga jobb på Hasselö

Restaurang Sjökanten och Sandkornets servering
Till sommaren 2019 söker vi personal till Restaurang Sjökanten och Sandkornets servering. Vi söker dig som är minst 16 år och vill jobba i köket, i caféet eller i servering. Du måste vara beredd att ge 100% av ditt engagemang under de veckor du jobbar. Du måste ha lätt för att samarbeta med andra, vilja lära dig nya saker och tycka service är intressant och roligt. Introduktion och utbildning sker på arbetsplatsen. Boende på ön prioriteras.

Affärsbiträde Handelsboa, Hasselö Sand

Vi söker en glad, trevlig och effektiv medarbetare till Handelsboa. Arbetsuppgifterna handlar exempelvis om att expediera i kassan, plocka upp varor, hyra ut cyklar och havskajaker, samt informera våra gäster om Hasselö och skärgården.

Att jobba på hasselö

Hasselö
På Hasselö arbetar vi nära naturen, mitt i skärgårdsidyllen nära havet, stranden och klipporna. Vi ser gärna att du som jobbar med oss tar dig tid att uppskatta och lära känna den speciella miljön och ser det som en fördel att jobbet finns just här.

Båtresor
Från Hasselö går 2–4 dagliga turer med skärgårdsbåten M/S Freden under sommaren. På de turerna reser personalen till reducerat pris. Utöver det går reguljära turer med mindre båtar året runt, som kostar ca 50 kr/person.

Personalboende
Du behöver övernatta på ön när du jobbar. Många av de som jobbar på Hasselö är fast- eller fritidsboende på ön eller i närheten och har därmed sitt eget boende. Men för de som inte har eget boende har vi ett antal bostäder att erbjuda.

Lön
Vi följer fackets rekommendationer för löner inom hotell och restaurang.