Konferens

vy 1500x832

Hasselö är den perfekta platsen för en lyckad konferens. Med naturen inpå knutarna, bor ni bekvämt och konfererar under samma tak på Hasselö Vandrarhem. Hos oss kan ni inspireras och låta kreativiteten flöda. Välkommen till Hasselö med företaget, föreningen eller det privata sällskapet – året runt.

Dagskonferens

Besök oss över dagen och jobba effektivt i vår vackra och avskilda miljö. Ni kan välja mellan att konferera i Hasselö Vandrarhem eller någon av våra andra lokaler, beroende på vad som passar er bäst. Under dagen serverar vi lunch och fika. Varför inte passa på att göra en aktivitet tillsammans under dagen; en guidad runtur eller ett härligt bad i vår vedeldade badtunna?

Pris: 395 kr/person (exkl. moms)
När: året runt
I paketet ingår: förmiddagsfika med smörgås, tvårätters lunch och eftermiddagsfika med hembakat, konferenslokal, projektor, wifi (bredband via fiber), dryck och snacks. .
Transport till ön: anpassas efter era behov och ingår inte i priset ovan.

Konferens med övernattning

Ni bor bekvämt och konfererar under samma tak på Hasselö Vandrarhem, där ni också serveras måltider och ka under dagen. Till kvällen blir ni hämtade med fyrhjuling och vagn som tar er till Hasselös fina restaurang Sjökanten, i gården Slågauddens gamla båthus och snickarkammare (alt. kan ni cykla dit). På Sjökanten serveras ni en trerätters middag, tillsammans med väl valda drycker.

Pris ett dygn: 1895 kr/person (exkl. moms)
Extra lunch: 195 kr/person
Enkelrumstillägg: 300 kr/person
När
: året runt!
I paketet ingår: boende i dubbel- eller flerbäddsrum (inkl. lakan, handduk och städning), två fika, en lunch och frukost; konferenslokal, projektor, wifi (bredband via fiber), dryck och snacks; traktor och vagn till Sjökanten (alt. cykel under hela vistelsen) och trerätters middag (kostnad för dryck på kvällen tillkommer).
Tillval: Vill ni utöka er konferens med fler aktiviteter finns många olika möjligheter: bubbelpool, vedeldad badtunna, sjökamp, kajak, cykel, rundtur runt Hasselö och Sladö eller guidad promenad runt Hasselö by.

Boende

När du konfererar på Hasselö bor du i bekväma dubbel- eller flerbäddsrum på Hasselö Vandrarhem, som även kan användas som enkelrum. Vandrarhemmet har totalt sju rum, med totalt 31 bäddar. Är ni en större grupp har vi även möjlighet att ordna flera bäddar, i andra hus och stugor på ön.

Båtresan

Båtresan till Hasselö startar antingen i Loftahammar, vid Gränsö kanal eller Högötorp, strax utanför Västervik. Båda platserna har bra parkeringsmöjligheter. För upp till 20 personer kostar båtresan 2400–2800 kr (exkl. moms) tur och retur, för upp till 29 personer från Högötorp finns ett alternativ för ca 3200 kr tur och retur. Är ni en mindre grupp finns ett billigare alternativ för 1800 kr (exkl. moms). Beroende på dag och tid finns även möjlighet att resa med den reguljära trafiken, som kostar cirka 50 kr/person enkel resa.

Konferens året runt

Vintern i skärgården är fantastisk. När isen och snön lagt sig är skärgården sagolikt vacker med öppna vidder och snöklädda hällar. Om båtvägen är frusen sker resan ut med snöskoter eller svävare på isen, vilket för många är en annorlunda och smått exotisk upplevelse i sig. Under vinterkonferenser serverar vi alla måltider på vandrarhemmet, vid den sprakande brasan. På vandrarhemmet har vi inte fullständiga rättigheter, men önskar ni starkare drycker till middagen har ni möjlighet att ta med det själva.

Läs mer