Handelsboa

Lanthandel och glasskiosk

Vår sommaröppna lanthandel ligger alldeles intill stranden. Här finns det mesta du behöver för din vistelse i skärgården – till ordinära priser dessutom. På liten yta finns ett synnerligen brett sortiment av livsmedel, glass, presenter och leksaker.

I Handelsboa finns mejerivaror, bröd, frukt och grönsaker, chark-, frys- och torrvaror, glass och godis. 

Vårt mål är att tillhandahålla ett brett sortiment, med inslag av såväl ekologiska och närproducerade varor, som gluten- och laktosfria.

I Handelsboa har vi även ett sortiment av leksaker, presenter/inredning och en egen kollektion av kläder, handdukar, tygpåsar med mera. Många av våra egna produkter hittar du i vår webbshop här>>

I Handelsboa kan du hyra cykel, havskajak, kanot och trampbåt. Det är här du betalar gästhamnsavgift, hyr klubbor till minigolfbanan och lånar beachvolleyboll. Intill finns glasskiosk med kulglass och vägg i vägg ligger Sandkornets Servering.

Handelsboa är en av kommunens servicepunkter. Vi har en uppkopplad dator med skrivare som du får låna gratis och hjälper dig gärna med information om Hasselö, skärgården och besöksmål i hela kommunen.

Våra öppettider hittar du här>>