Våra rum

Hasselö Vandrarhem har totalt 31 bäddar. 23 av bäddarna är fördelade på fem rum i huvudbyggnaden. I lillstugan som ligger 20 meter från huvudbyggnaden finns ytterligare två rum med totalt åtta bäddar.

Våra rum är ljusa och fräscha med två till sex bäddar i varje. Rummen kan nyttjas som familjerum, enkel- eller dubbelrum. Toalett och dusch finns i nära anslutning till de flesta av rummen. Vandrarhemmet är handikappanpassat med rullramp och handikapptoalett. Husdjur är tillåtna i ett av rummen.

Frövik (huvudbyggnaden)
 • HasseloJulbord2015Print-8
 • HasseloJulbord2015Print-9

Intill entrén ligger det här rummet med dubbelsäng, bäddsoffa och tre från väggen nedfällningsbara sängar. Totalt finns möjlighet att bo sex personer i rummet. Toalettrum med wc och handfat finns strax utanför rummet och dusch på andra sidan entrén.

Edhompen (huvudbyggnaden)

 • 2013-10-18_1382127040

Det här rummet ligger intill den gamla skolsalen och har dubbelsäng och en från väggen nedfällningsbar våningssäng med två extrabäddar. Rummet har egen ingång utifrån och vid den lilla tamburen finns ett eget toalettrum med handfat och wc. I det här rummet är husdjur tillåtna!

Österbo (huvudbyggnaden)

 • HasseloJulbord2015Print-11
 • HasseloJulbord2015Print-13

Det här är ett av två rum på vandrarhemmets övervåning. Rummet är ljust och trevligt med en möblerad balkong och är utrustat med en dubbelsäng samt en våningssäng med två bäddar. Strax utanför rummet finns badrum med wc, handfat och dusch som man delar med rummet Vikarna. Utanför rummet finns också ett mindre sällskapsutrymme med hörnsoffa och tv.

Vikarna (huvudbyggnaden)

 • 2011-01-22_1295715689

I andra änden av övervåningen ligger det här charmiga rummet som under skoltiden användes som träslöjdsal. Idag är det ett rymligt rum med fem enkelsängar och vid behov finns det gott om utrymme att lägga in en eller två extra madrasser på golvet. Badrum med wc, handfat och dush finns strax utanför rummet och delas med rum Österbo. Utanför rummet finns ett mindre TV-rum.

Slågaudden (huvudbyggnaden)

 • 2013-10-18_1382126251

Det här rummet ligger intill kapprummet, till vänster om huvudentrén och är utrustat med dubbelsäng och två från väggen nedfällningsbara extrasängar. Strax utanför rummet finns ett toalettrum med wc och handfat. Duschrum finns i entrén.

Haga slätt (lillstugan)

Det här 2-4 bäddsrummet ligger i lillstugan, ca 20 meter från huvudbyggnaden. Rummet som är nybbyggt, är utrustat med en dubbelsäng och har även en extra våningssäng. Det finns inga övriga faciliteter i stugan, toalett, dusch och kök nyttjas i huvudbyggnaden.

Klaraborg (lillstugan)

 • 2011-01-22_1295715062

Det här 2-4 bäddsrummet ligger i lillstugan, ca 20 meter från huvudbyggnaden. Rummet som är nybbyggt, är utrustat med en dubbelsäng och har även en extra våningssäng. Det finns inga övriga faciliteter i stugan, toalett, dusch och kök nyttjas i huvudbyggnaden.

TV-rum/sällskapsrum

 • HasseloJulbord2015Print-15
 • Vandrarhemmet 017 copy
 • HasseloJulbord2015Print-14

På nedervåningen innanför köket finns ett sällskapsrum med tv/dvd och öppen spis. I anslutning till sällskapsrummet finns också badrum med toalett och dusch. På vandrarhemmets övervåning finns ett mindre sällskapsrum med soffa och TV.

Toalett och dusch

 • HasseloJulbord2015Print-16
 • IMG_0352
 • Vandrarhemmet 080

Vandrarhemmet är utrustat med totalt sex toaletter och fyra duschar (till sju rum). Ett rum har en egen toalett medan övriga har toalett/badrum i nära anslutning till rummet.

Tvättstuga

I källaren finns tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp och torktumlare.

Trädgården

 • _0000466

Utanför vandrarhemmet finns en trädgård med stor gräsmatta som lämpar sig utmärkt för spel och lek. På vandrarhemmet finns kubb, krocket, fotboll och en del andra spel att låna. Mitt emot vandrarhemmet finns en grusplan med två fotbollsmål.

I trädgården finns även vår nya bubbelpool.