Bokningsvillkor

– Under rådande omäständigheter med covid-19 har vi ändrat våra avbokningsregler och erbjuder nu av- eller ombokning till och med dagen före ankomst mot en administrativ avgift om 300 kr per rum.

– Borttappad nyckel debiteras med 200 kr.
– Incheckning sker kl 13.00 (vid senare incheckning kan incheckning ske på egen hand – hör av dig för vidare instruktioner och hämtning av nyckel).
– Utcheckning sker senast kl 10.30 dagen på avresedagen.

– På Hasselö Vandrarhem finns WIFI som är fritt att använda utan extra kostnad.
– Genom att godkänna dessa villkor garanterar Du att alla uppgifter Du lämnar är korrekta.
– Genom att acceptera bokningsvillkoren samtycker du till den behandling av personuppgifter och användning av cookies som finns beskriven här nedan.

 


HANTERING AV DINA PERSONUPPGIFTER

Vi på Hasselö Vandrarhem värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Denna policy redogör för hur vi hanterar behandling av personuppgifter. Vi förbinder oss att respektera och skydda sådan information och din personliga integritet i enlighet med gällande svensk lagstiftning.
Genom att godkänna våra villkor, godkänner du att vi använder dina personuppgifter på detta sätt.
Vi kommer inte dela med oss av dina personuppgifter till samarbetspartners eller till tredje parter, såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter.

VILKA PERSONUPPGIFTER VI BEHANDLAR

Vid bokning: 
När du gör en bokning hos oss, delar du med dig av viss information om dig själv. Vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning. Vi använder informationen för att kunna identifiera dig som boende hos oss. Vi använder även informationen för att sända dig information om nyheter och erbjudanden som vi tror är intressanta för dig. Vi säljer aldrig dina personuppgifter vidare till andra företag. Vi kan komma att använda dina uppgifter för viss analys-, och statistiska ändamål.

VARFÖR VI BEHANDLAR PERSONUPPGIFTER

  • För att vi ska kunna ge dig bästa möjliga service och bemötande vid ditt besök hos oss.
  • Försäkra oss om att vi har rätt uppgifter i händelse av olycksfall eller brand.
  • För att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig.
  • För att kunna förse dig med relevant information gällande din bokning hos oss.

HUR LÄNGE VI SPARAR DINA UPPGIFTER

Vi sparar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppnå de ändamål som beskrivs i policyn. Om du avregistrerar dig från våra tjänster tar vi bort dina personuppgifter så snart vi kan, med undantag för de uppgifter vi måste spara enligt bokföringslagen.

OM DU VILL VETA MER

En gång per kalenderår kan du kostnadsfritt få veta vilka av dina personuppgifter som vi hanterar. Din skriftliga begäran skickas till postadressen nedan och måste vara undertecknad av dig personligen. Du kan när som helst begära att vi rättar eller tar bort uppgifterna om dig om dina uppgifter skulle visa sig vara felaktiga eller inaktuella.

Hasselö Skärgårdsupplevelse AB (556885-0498) är personuppgiftsansvariga i enlighet Dataskyddsförordningen (GDPR)

Kontaktuppgifter
Hasselö Skärgårdsupplevelse AB
Hasselö
50391 Västervik

COOKIES

På våra hemsidor använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.