Boende på Hasselö

Hasselö Vandrarhem

Hasselö vandrarhem erbjuder övernattning i hemtrevliga dubbel- och familjerum – året runt. Även konferenser och weekendpaket, bröllop och festarrangemang. Boka frukost eller tillaga din egen.

Antal bäddar: 31 (fördelade på sju rum)
Faciliteter: Välutrustat kök för självhushåll, bubbelpool, wi-fi, TV-rum, matsal med plats för 50 sittande, stor trädgård. Mitt emot vandrarhemmet finns pingisbord, basketkorg och fotbollsmål.
Kontakt: tfn 0490-911 30, info@hasselo.com

Läs mer och boka rum på Hasselö Vandrarhem

Strandbo gästboende

I Strandbo gästboende bor du i nyrenoverade rum, med en fantastisk utsikt över havet. Vi hyr ut huvudbyggnadens övervåning, med två sovrum, kök, hall och en fin balkong med uteplats. Dusch och toalett finns på nedervåningen (delas med första våningen).

Antal bäddar: 6–8 (fördelade på två rum)
Faciliteter: kök, WC och dusch finns på nedervåningen, badbrygga, möjlighet att lägga till med egen båt.
Avstånd: Hasselö Sand 2,5 km, Restaurang Sjökanten 300 meter, Sladö 1 km.
Pris: 7500 kr/vecka (vecka 25–34) och 5000 kr/vecka under övriga året.

Kontakt/boka: tfn 0490-911 30, info@hasselo.com

Strandbos uthus

I det här enkla men charmiga boendet bor du med utsikt över havet och har tillgång till badbrygga (och båtplats vid behov). Rummet ligger i Strandbos uthus och i samma länga finns ett utedass som hör till boendet.

Avstånd: Hasselö Sand 2,5 km, Restaurang Sjökanten 300 meter, Sladö 1 km. 
Faciliteter
: bäddsofffa, kokvrå med mikrovågsugn, kylskåp, vattenkokare, glas, tallrikar och bestick. Utanför boendet finns en liten uteplats. Utedass ( i samma byggnad men annan ingång utifrån).
Pris: 500 kr/natt.

Kontakt/boka: tfn 0490-911 30, info@hasselo.com

Bertilssons hus

Den här rymliga tvåvåningsstugan är perfekt för en större familj eller ett mindre sällskap. Huset är praktiskt planerat med fyra mindre sovrum  (tre av rummen har vardera två enkelsängar och det fjärde rummet är utrustat med en dubbelsäng) och två lite större vardagsrum, ett kök och en nybyggd glasveranda. Utanför finns en stor gräsmatta och grillar finns att låna.

Antal bäddar: 8–10 (fördelade på fyra sovrum och extra sängar i ett vardagsrum)
Faciliteter: välutrustat kök, två större allrum med TV, badrum med dusch och WC, glasveranda.
Avstånd: Hasselö Sand 1 km, Restaurang Sjökanten 1,5 km.

Kontakt/boka: tfn 0490-911 30, info@hasselo.com

Hagaslätt

Den här stugan ligger på gården Hagaslätt, alldeles intill Hasselös nya hembageri. Stugan består av två separata rum som ligger vägg i vägg, vardera ca 12 kvadratmeter stora. I det ena rummet finns två separata sängar (90 cm) och i det andra rummet en 150 cm säng.

Avstånd: Hasselö Sand 1 km, Restaurang Sjökanten 1 km.  
Faciliteter
: charmigt utedass på gården och duschmöjligheter i huvudbyggnaden eller bada i havet, hembageri med café precis intill, möjlighet att boka frukost, lakan, handdukar och städning ingår.

Kontakt/boka: ring eller sms:a Hans Carlén tfn 070-829 97 03 eller Catharina Carlén 073-359 20 74.

 

Läs mer och boka rum på Hagaslätt

Österbo stuga

Den här mysiga stugan ligger vid gården Österbo på östra sidan av Hasselö. Den är 25 kvm stor, har två bäddar samt en bäddsoffa, kök, toalett och uteplats.

Avstånd: Hasselö Sand 2,5 km 
Faciliteter
: badrum med wc och dusch, ett litet kök med kyl, spis med ugn, mikro och kaffebryggare, kallt och varmt vatten. Uteplats med markis ock utemöbler.

Kontakt/boka: Bosse Nilsson tfn 070-634 85 99, oster.bo@hotmail.com