Bastu och badtunna

Badtunna och bastu vid Restaurang Sjökanten

Vid Restaurang Sjökanten kan du bada i vedeldad badtunna och bastu alldeles intill vattnet och båthuset, med en fantastisk utsikt över Sladö, havet och horisonten i sydväst. Badtunnan håller en temperatur på ca 38 grader. Den har plastad insida och vattnet behandlas med klorfritt desinfektionsmedel som gör den extra hygienisk. I tunnan finns plats för 8-10 personer. Bastun har plats för 8 personer. Ombyte sker bastuns förmak. Från bryggan intill båthuset kan du ta ett dopp i havet och vill du duscha finns en enkel trädgårdsducsh intill tunnan (obs! endast kallt vatten).

Badtunna vid Hasselö Sand

Vid Hasselö Sand finns en badtunna, strax ovanför stranden med fin utsikt över Hasselöfjärden, att hyra. Även denna badtunna har en plastad insida och har plats för 8-10 personer. Badtunnan är vedeldad men kan även värmas med el. Från badtunnan är det nära till den långgrunda stranden för den som vill ta ett dopp i havet. För den som vill ta en varm eller kall dusch i sötvatten, ligger vår servicebyggnad med två duschar bara 40 meter från badtunnan.


Pris bastu och badtunna på Hasselö 2017

Endast bastu (vid Sjökanten): 100 kr/person (minst 500 kr)
Endast badtunna (antingen vid Sjökanten eller vid Hasselö Sand): 150 kr/person (minst 750 kr)
Både bastu och badtunna (vid Sjökanten): 250 kr/person (minst 1250 kr)

Att tänka på

Ta med: förutom handduk kan det vara mysigt att ha en varm badrock att svepa om sig och skor som tål vatten.
Att hyra: badrockar och handdukar finns att hyra för 100 kr (obs! måste förbokas).
Öppet: både badtunnan vid Hasselö Sand badtunnan och bastun vid Restaurang Sjökanten kan bokas året runt. Bokning sker minst en dag före eftersom det tar lång tid att få badtunnan färdig inför varje uthyrning.