Jobba hos oss

Inför sommaren 2016 söker vi ett antal duktiga medarbetar till våra verksamheter på Hasselö. Gillar du skärgården och att bemöta människor? Då kanske du är en av våra nya medarbetare till sommaren.

– För arbete på Restaurang Sjökanten eller Sandkornets servering, ring tfn 070-234 96 88 eller maila din ansökan till sjokanten@hasselo.com.
– För arbete i Handelsboa vid Hasselö sand, ring Lina på tfn 070-467 63 52 eller maila din ansökan till lina@hasselo.com. Varmt välkomna!

Lediga jobb på Hasselö

Affärsbiträde Handelsboa, Hasselö Sand
Vi söker en glad, trevlig och effektiv medarbetare till Handelsboa. Arbetsuppgifterna handlar exempelvis om att expediera i kassan, plocka upp varor, hyra ut cyklar och havskajaker, samt informera våra gäster om Hasselö och skärgården.

Köksansvarig Hasselö Sand
Vi söker en engagerad och erfaren medarbetare till vår matservering. Du ska kunna ansvara för den dagliga driften med tillredning, planering och varubeställningar, vara intresserad av matlagning och service och gärna ha tidigare erfarenhet av liknande arbeten (dock inte ett krav).

Köksbiträde Hasselö Sand
Vi söker även flera engagerade köksbiträden som medarbetare i serveringen. Arbetet innebär enklare matlagning, beredning, servering och expediering i kassan mm.

Kock Restaurang Sjökanten
Vi söker en erfaren kock som kan leda arbetet i köket och leda arbetet från inköp till färdig meny till vår uppskattade restaurang.

Servitris/servitör Restaurang Sjökanten
Vi söker även en servitris, gärna med erfarenhet men det är absolut inte ett krav. Däremot vill vi att du är serviceinriktad, social och ha lätt för att prata med människor.

Att jobba på hasselö

Hasselö
På Hasselö arbetar vi nära naturen, mitt i skärgårdsidyllen nära havet, stranden och klipporna. Vi ser gärna att du som jobbar med oss tar dig tid att uppskatta och lära känna den speciella miljön och ser det som en fördel att jobbet finns just här.

Båtresor
Från Hasselö går 2–4 dagliga turer med skärgårdsbåten M/S Freden under sommaren. På de turerna reser personalen till reducerat pris. Utöver det går reguljära turer med mindre båtar året runt, som kostar ca 50 kr/person.

Personalboende
Du behöver övernatta på ön när du jobbar. Många av de som jobbar på Hasselö är fast- eller fritidsboende på ön eller i närheten och har därmed sitt eget boende. Men för de som inte har eget boende har vi ett antal bostäder att erbjuda.

Lön
Vi följer fackets rekommendationer för löner inom hotell och restaurang.